17797874_1321608751239727_465750660_o.jp

Sain maanantaina diabeteshoitajalta uuden lelun! Nyt siirtyy mittaustulokset suoraan puhelimeen luutuutin kautta. Ei haittaa vaikka jäis mittausvihkonen kotio \o/ Ja loppuu tekosyyt kertoa lääkärille missä mennään ;) Tänään vasta asensin vehkeen toimintakuntoon. Aika näppärä sitten, kun sitä oppii käyttämään.

Sokerit oli aamulla taas korkealla. Jollain keinolla pitäs saada tää päivärytmi sellaseks, että kerkiäs edes sen yhden leivän syömään välillä. Eilen söin taas aamupalaksi 11 aikaan palan leipää. Seuraavan kerran lounasta joskus klo 14 ja seuraavan kerran pari leipää ja lääkkeet hieman ennen puolta yötä. Väliin toki mahtu pari suffelifasupalaa ja pikku muffinsi. Ne tosin ei auttanut yhtään noiden sokereiden kanssa. Eilinen ilta meni aika pitkälle koiran synnytyksen kanssa, mutta olishan siihen nyt voinut keksiä itelleen syöminkiä reilusti ennen. Aamun tulos oli 15,3.

Tässä vaan pohdin, että kun eilen jäi aamulla pistämättä Levemiriä ja pistin sen sit illalla, että voinkohan pistää sen uudestaan nyt aamulla.. Novo Rapidia pistän kuitenkin nyt, kun söin aamupalan (tiedän, että olis pitänyt pistää ennen aamupalaa).

 

Tästä illasta ja huomisesta päivästä tulee myös haastavia. Matkustan vähän matkan päähän ystävän luokse tänään illalla. Hänellä on suuren surun päivä huomenna, kun saateltavana on kaksi vanhus heppaa vihreille laitumille. Vanhukset saavat lähteä kylki kyljessä paikkaan missä ei ole kipuja <3 Ennen lähtöä pitää käydä kaupasta hakemassa vanhuksille herkkuja! Molemmat on ne ansainnut!

 

Nyt jos alkaisi suunnittelemaan päivän lounasta ja siivoamaan, niin kerkiäisi kaiken tekemään ennen lähtöä.